Uprava HŽKK "Rama" posjetila je Ružicu Brizar, sportašicu koja je obilježila sport naše općine, sa svojom neizmjernom upornošću i zalaganjem na terenu kao i izvan njega.

Ružica Brizar je svoje prve košarkaške korake napravila u ŽKK "Dekorativa", klubu koji je 80-tih godina prošlog stoljeća bio u samom vrhu košarke bivše države, da bi se po osnivanju HŽKK "Rama" aktivno uključila i s klubom ostvarila značajne rezultate. Donosimo na fotografijama samo kratki isječak o njezinim iznimnim nastupima za naš klub.

Sve to nije zaboravila Uprava HŽKK "Rama" na čelu sa predsjednikom Željkom Petrovićem koji joj je uručio prigodnu zahvalnicu za izniman doprinos u razvoju sporta, a posebice ženske košarke na području naše općine.

HŽKK "Rama" ne zaboravlja svoje bivše košarkašice, te temeljem donesenog Pravilnika, planira uvesti u praksu, svake godine dodijeliti priznanje za  jednu bivšu košarkašicu.

"Nikada ne smijemo zaboraviti doprinos naših igračica, koje su ugradile znatan dio svog života na promociji sporta, a prije svega ženske košarke na području naše općine" riječi su predsjednika HŽKK "Rama" Željka Petrović.

HŽKK "Rama"