Danas je u Gradskoj sportskoj dvorani u Prozoru odigrano VII. kolo lige mladih košarkaša SBŽ. HŽŽK „Rama“ ugostio je KK „Travnik Bosna Tours“.

HŽKK "RAMA" : KK "TRAVNIK BOSNA TOURS" 39 : 13
(17 : 1 , 6 : 4 , 13 : 4 , 3 : 4)

HŽKK "RAMA": Ivona Nikolić, Anđa Knežević 2, Iva Burić, Paula Jukić 2, Monika Knežević 2, Martina Burić 6, Tea Bošnjak 16, Anita Knežević, Antonija Sičaja, Maja Dedić 2, Marijeta Bilić 9, Anđela Spahić, Ivana Madžar, Ivana Radić, Lucija Faletar, Trener: Mijo Knježević.

Bila je to igra mačke i miša gdje su naše košarkašice već u prvom periodu bile u prednosti 17 : 1, pa je trener Knježević u nastavku dao prigodu i košarkašicama s klupe koje su to znalački iskoristile. U redovima HŽKK "Rama" i ovoga puta su nastupale i košarkašice iz OŠ "Veselko Tenžera" Uzdol, kao i iz OŠ "Fra Jeronim Vladić" Ripci,  što pokazuje da je projekt "Košarka za sve" koji je pokrenut prije nepunu godinu u našoj općini bio ispravna odluka uprave HŽKK "Rama". Nadamo se da će ovaj hvale vrijedan projekt prepoznati i budući sponzori.

Iduće, ujedno i posljednje kolo jesenjeg dijela Lige mladih košarkaša SBŽ u sezoni 2014/2015 naše košarkašice gostuju kod prošlogodišnjih prvakinja ŽKK "Vitez" iz Viteza. Biti će to derbi dvije, do sada, neporažene ekipe.   
 
Željko Petrović