I ove godine uspješno je završena tradicionalna humanitarna božićna akcija „Neka svima bude Božić“. Akcija je bila za šesteročlanu obitelj Miličević iz Papaka koja živi u lošim životnim uvjetima. Učenici i djelatnici OŠ fra Jeronima Vladića Ripci prikupljali su novčane priloge i ukupno prikupili 1430.00 KM.

U cilju razvijanja svijesti o brizi, toleranciji, empatiji za druge i učenja socijalne osjetljivosti od najranije dobi učenici su odvojili dio novca od sebe kako bi ga darovali ovoj obitelji i pokušali barem na jedan trenutak uljepšati nadolazeće božićne blagdane.
U četvrtak 18.12.2014. godine obitelji Miličević u Papcima ispred novoizgrađene obiteljske  kuće prikupljeni novac u ime učenika, njihovih roditelja i djelatnika škole predao je ravnatelj Ivo Iličić.

Obitelj Miličević najiskrenije zahvaljuje djelatnicima škole, učenicima i njihovim roditeljima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji.

Unatoč teškoj ekonomskoj situaciji djelatnici, učenici i njihovi roditelji još jednom su pokazali humanost na djelu i veliko nesebično srce.
 
Nikica Beljo