Mepas Mall & HT ERONET NOGOMANIA izazvale su pravu euforiju ususret sportskom događaju godine  – Svjetskome nogometnom prvenstvu u Rusiji!

Mnoštvo dječaka i djevojčica, ali i onih starijih, pokazalo je svoje vještine baratanja loptom na nogometnom terenu na platou Mepas Malla, a najumješniji i najuspješniji natjecatelji su i nagrađeni.

I to vrlo vrijednim darovima koje je osigurao HT Eronet:
Samsung smart TV-om 40'' s kojim će dobitnik posebno uživati u gledanju Svjetskog prvenstva s najboljim pogledom na teren, Sony PlayStation-om 4 + Fifa-om18 za nevjerojatno gaming iskustvo i sate zabave te odličnim smartphoneom Huawei P20 Lite.

Bilo je tu i drugih sponzorskih darova.

„HT Eronet i Mepas Mall odlučili su se na Nogomaniju ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu i – nismo pogriješili. Uistinu je bilo odlično gledati najmlađe u natjecanju za vrijedne nagrade. Podijelili smo brojne Telstar 18, službene Adidas lopte Svjetskog nogometnog prvenstva, a iskoristili i prigodu za predstavljanje naše nove ponude 4XL paketa i njegovih pogodnosti. Naime, HT Eronet prvi put nudi opciju spajanja mobilne i fiksne mreže uz uređaje iz ponude po simboličnim cijenama“, kazala je Misijana Brkić Milinković, rukovoditeljica Odjela za Korporativne komunikacije HT Eroneta.
Uz odlično nogometno natjecanje i navijanje, posjetitelji su uživali i u druženju s najdražim igračima nogometnog prvaka BiH HŠK Zrinjskoga i nogometašicama Širokog Brijega. Vidjeli smo i akrobatske poteze loptom te se nadmetali u igranju Fifa-e 18 na PlayStationu.

Jedno je sigurno, zahvaljujući HT Eronetu i Mepas Mallu, duh nogometne Rusije preselio se na trenutak i u Mostar, ususret euforiji najvažnije sporedne stvarni na svijetu koja nas tek očekuje.