Naime, Honved je u pretprošlom kolu gostovao u Székesfehérváru kod jakog Videotona. Riječ je o klubu kojeg simpatizira tamošnji premijer Viktor Orban, a čiji je trener bivši portugalski internacionalac Paulo Sousa. Videoton u svom kadru ima nekoliko Portugalaca, Španjolaca i Brazilaca, između ostalih tu su i defenzivac Caneira (ex Benfica, Bordeaux, Valencia) i mladi brazilski veznjak Neto na posudbi iz Sporting Lisabona. Ovog ljeta u borbi za Europa ligu već su izbacili Slovan iz Bratislave i belgijski Gent, sada ih čeka Trabzonspor...

Kako god, Honved je na zahtjevnom gostovanju vodio ranim golom Živanovića i kad se činilo da će iznenađujuće ugrabiti puni plijen, domaći su u sudačkoj nadoknadi utakmice dobili 11-erac.

Gostujući vratar Kemenes je isključen, a budući da je Honved već izvršio tri zamjene, rukavica se primio – Ivan Lovrić. Loptu je pak u ruke uzeo srpski napadač Nemanja Nikolić i uopće nije pucao loše, međutim Lovrić je šokirao sve. Pogodio je stranu, bacio se i obranio 'penal'. Ostalo je 0:1 za tri super slatka boda Honveda koji je tako, suprotno svim očekivanjima, ostao vodeći poslije četiri odigrana kola u Mađarskoj.

Lovrić je, ako ništa drugo, pokazao da Hrvatska ne mora brinuti glede vratara. Čak i kad ne bismo imali onih 'pravih' čuvara mreže, uvijek nam ostaju Ivan Lovrić i Mladen Petrić.