Premierligaš Manchester United na ljeto će dobiti novog trenera, Ajaxov šef Erik ten Hag od sljedeće sezone će preuzeti kormilo Crvenih vragova, a engleski mediji najavljuju kako se sprema za detaljno preuređenje svlačionice. Prvi posao, prenosi Kicker, bit će mu dovođenje hrvatskog reprezentativca Borne Sose.

Lijevi bek Stuttgarta jedan je od najboljih mladih igrača u Bundesligi, a taj status sa sobom vuče interes najvećih premierligaških klubova. Kicker prenosi kako je Manchester United odlučio uskočiti u utrku za dovođenje bivšeg igrača Dinama te dodaje kako će im najveća konkurencija biti menadžeri iz Chelseaja.

Stuttgart će na ime odštete navodno tražiti oko 25.000.000 eura, 5.000.000 eura više od Sosine trenutačne vrijednosti, jer im se ne žuri prodati. Sosa im je jedan od najboljih igrača u klubu i najveći potencijal i ne dobiju li koliko traže, mogu ga zadržati još godinu dana budući da ima važeći ugovor do 2025. godine.

Stigne li Sosa na Old Trafford, netko će od aktualnih braniča morati napustiti klub jer su već dva lijeva beka na platnom spisku Uniteda Luke Shaw i Alex Telles.