Nevjerojatan incident dogodio se sinoć u Osijeku kada je pomahnitali muškarac nožem nasrnuo na ženu i njezinu kćer ispred zrade u Trpimirovoj ulici. Bila je to klasična 'sačekuša', muškarac je sjedio u kafiću i čekao da se one pojave ispred zgrade. Potom je 'izronio' iz mraka, napao ih te ozlijedio. U općem metežu ozlijedio je i sam sebe.

Kako doznaje Glas Slavonije od očevidaca ovog nemilog događaja, muškarac je sat vremena prije napada proveo sjedeći u kafiću u podnožju iste zgrade, a potom je izašao i čekao ženu pred ulazom. Kada je u ona pratnji kćeri izašla iz ulaza nasrnuo je na njih nožem.

Žena je zvala pomoć, policiju, a prestravljena kći joj je pokušavala pomoći kada ju je, čini se po izjavama svjedoka, muškarac oborio na tlo. Vrlo brzo iz zgrade su istrčali susjedi koji su uspjeli svladati muškarca i prekinuti njegov ubojiti napad. Prilikom naguravanja, muškarac se i sam ozlijedio nožem koji nije ispuštao iz ruke.

Nedugo potom na mjesto krvavog napada došla je policija i dva vozila Hitne medicinske pomoći koja su prevezla ranjenu ženu i njezinu kćer te napadača u Klinički bolnički centar Osijek.

Na mjesto događaja, doznajemo, došao je žrtvin bivši suprug, a koji se vrlo brzo i udaljio, piše Glas Slavonije.