Damir Mišković vlasnik je nogometnog kluba Rijeka. Nakon što se, na prijedlog gradonačelnika Vojka Obersnela, Gradsko vijeće Grada Rijeke odreklo prava prvokupa, Teanna limited i Social Sport potpisali su pravne akte kojima je izvršena primopredaja kluba.

Time su se ispunili formalno svi uvjeti za potpisivanje kojim je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, preuzeo punu odgovornost za upravljanje klubom. Tvrtka Teanna limited je registrirana u Londonu, a u suvlasništvu je Matee i Anne Mišković, kćeri Damira Miškovića.

''Zahvaljujemo gospodinu Volpiju i Social Sportu na podršci koju su nam pružili proteklih pet godina. Današnjim ugovorom o primopredaji Social Sport predao je upravljanje klubom Teanni limited. Postupak promjene vlasništva bit će službeno gotov nakon što Ured za sport izda i administrativno odobrenje'', kazao je Mišković, koji Rijeku u ulozi predsjednika vodi još od 2012.

Nakon dolaska Damira Miškovića i Social sporta riješeni su mnogi problemi s kojima se klub suočavao godinama - sanirane su financije, posložena je struktura kluba i izgrađen je nogometni kamp na Rujevici.

Pod Miškovićevim vodstvom Rijeka je prošle sezone osvojila dvostruku krunu, prvenstvo i Kup. U Kupu je slavila i 2014. godine, tri puta je igrala u skupinama Europske lige, a ove sezone je nastupila i u kvalifikacijama Lige prvaka.