U ponedjeljak navečer održan je sastanak koji je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić hitno sazvao zbog pogoršane situacije u regiji, saznaje 'Tanjug'.

Na sastanku sa predsjednikom Vučićem su ministri vanjskih poslova Ivica Dačić, unutarnjih poslova Nebojša Stefanović, obrane Aleksandar Vulin i direktor Bezbjedosno - informacijske agencije (BIA) Bratislav Gašić.

Pojedini mediji navode kako bi razlog za sastanak mogla biti situacija u Crnoj Gori.

Bezbjednosno-informativna agencija (BIA) Srbije zatražit će službeno od Agencije za nacionalnu sigurnost Crne Gore sve relevantne informacije u vezi sa premlaćivanjem mladića u centru Podgorice i to samo zato što je podigao tri prsta, saznaju 'Novosti'.

Prema istom izvoru, BIA će od crnogorskih kolega zahtijevati predaju video materijala, jer su kamere u blizini tržnog centra zabilježile barbarski napad na mladića, koji se dogodio poslije dočeka vaterpolo reprezentacije Crne Gore.

Grupa od desetak mladića sa crnogorskim zastavama na ulici je brutalno pretukla mladića koji je podigao tri prsta. Jurili su ga bulevarom, a kada su ga sustigli oborili su ga na zemlju i šutirali u glavu.