Velška blogerica Aimee postala je u petak jedna od najbizarnijih žrtava oluje Gertuda. Takav nam barem zaključak nameće sljedeći video, zapis koji je postao viralni hit na Facebooku s čak 2,5 milijuna pregleda.

Naime, dok je stajala uz obalu na Barry Islandu, Aimee je iznenada u glavu pogodila ribetina koju je, tako se barem čini, more naprosto 'katapultiralo' na obalu.

Svakako treba istaknuti da su brojni mišljenja da je prizor namješten, odnosno da je netko na Aimee ribu bacio, ali ako je tome doista i bilo tako, svejedno ne mijenja činjenicu da je snimka nasmijala tisuće diljem svijeta.

Junakinja videa se u međuvremenu još nije oglasila, a o njoj vam možemo reći tek toliko da unatrag godinu dana uz pomoć partnera Craiga objavljuje zanimljive putopise.

I doista, možda je 'leteća ribetina' samo bio skeč režiran kako bi Aimee i Craig svoje profile ne društvenim mrežama učinili čim popularnijima, no s obzirom na okolnosti u kojima je došlo do nesvakidašnjeg sudara, moramo dopustiti mogućnost i da je djevojka stvarno doživjela rijedak peh.