Poštovane Ramljanke i Ramljaci!

Središnje izborno povjerenstvo BiH konačno je objavilo rezultate općih izbora. Stoga koristimo priliku zahvaliti svima vama koji ste 2. listopada iskoristili svoje glasačko pravo te izašli na izbore i svoj glas dali HDZ-u BiH, hrvatskoj predstavnici za člana Predsjedništva BiH g. Borjani Krišto. Nažalost, nametnuta izborna pravila još jednom su omogućila izbor nekog drugog za predstavnike hrvatskog naroda.

Zahvaljujemo na preferencijalnim glasovima za naše kandidate, kandidatkinji za Parlament FBiH Jeleni Krešo, kandidatima za Skupštinu HNŽ-a  Slavku Bilić, Božani Nikolić i Jeleni Vidović.

Raduje nas činjenica da smo pokazali veliku ujedinjenost oko hrvatske kandidatkinje za Predsjedništvo, g. Borjane Krišto čime smo pokazali hrvatsko zajedništvo.

Naši kandidati iz Rame ostvarili su zapažene rezultate koji doprinose sveukupnoj pobjedi HNS-a na svim izbornim listama. Vjerujemo da će to doprinijeti novim projektima u Rami uz pomoć Županije kao i viših razina vlasti.

Očekujemo i aktivno sudjelovanje OO HDZ BiH Rama u kreiranju konačnog izgleda svih izvršnih organa vlasti.

Svim drugim političkim strankama i subjektima čestitamo na ostvarenim izbornim rezultatima i želimo mnogo uspjeha u radu.

S poštovanjem!   

OO HDZ BiH Rama