Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) Rama sinoć je održao sjednicu odbora na kojoj je izabran kandidat za načelnika kojega će OO HDZ BiH Rama kandidirati na narednim lokalnim izborima.

Članovi Općinskog odbora HDZ-a BiH Rama, jednoglasno su svoje povjerenje dali Anti Pavličeviću dipl.ing.med.radiologije, zastupniku u Skupštini HNŽ.

Ante se, uz riječi zahvale na ukazanom povjerenju, obratio članovima OO HDZ BiH Rama riječima:

 „Osobno sam osjetio potrebu za promjenama u općini i odlučio da se kandidiram na mjesto načelnika jer smatram da se promjene ne čekaju, već stvaraju. Definitivno je vrijeme da se kaže dosta i da se krene u bolje sutra.
Uvjeren sam da zajedno s mladim i snažnim ljudima možemo postići da naša Rama i naši građani prosperiraju, da postanemo bolji, razvijeniji i uspješniji. Prozor-Rama je jedna od najbogatijih općina u Bosni i Hercegovini, vrijeme je da i stanovnici naše općine to osjete. Naša općina mora biti mjesto ugodnog življenja, gospodarski uređena, gdje će stanovnici Prozora-Rame bez podjela i zdravog duha graditi svoju i budućnost svoje djece. Posebno je potrebno mladima dati šansu da svoje profesionalno i svako drugo ostvarenje postignu ovdje, oslobođeni svih stereotipa i nametnutih podjela. To smatram svojom osobnom zadaćom.“
– kazao je Pavličević.
 
OO HDZ BIH RAMA