Nevjerojatna vijest dolazi iz Italije gdje je skupina hakera uspjela nasamariti čelnike Lazija koji su im uplatiti dva milijuna eura. Rimski klub nasjeo je na elektroničku poštu koju su im hakeri poslali, a u kojoj su se predstavili kao čelnici Feyenoorda te su od Lazija zahtijevali jednu zaostalu ratu od dva milijuna eura za transfer Stefana de Vrija.

Kako je u poruci bio dokument s Feyenoordovim grbom, te je njezin sadržaj bio prilično uvjerljiv, čelnici Lazija uplatili su traženi iznos na bankovni račun. Kasnije se u Rimu shvatili da su nasamareni kada su se iz Feyenoorda javili da nikakav novac nisu dobili, pa su zatražili istragu gdje je novac završio. Istraga je otkrila da je novac uplaćen na jedan račun u Nizozemskoj banci s kojeg je ubrzo nestao.

Lazio se nada da će na kraju vratiti svoj novac te ga proslijediti Feyenoordu, no hoće li uspjeti, vrijeme će pokazati. U međuvremenu De Vrij će vjerojatno i napustiti Lazio jer mu na kraju sezone istječe ugovor. U Rim je stigao iz Feyenoorda 2014. za deset milijuna eura.