Hajduk će u proljetni dio sezone ući bez svoga dragulja Andrije Balića (18)! Mlađahni veznjak se oprostio od suigrača i karijeru će nastaviti u Italiji, u redovima tamošnjeg prvoligaša Udinesea.

Balić bi u nedjelju trebao napustiti Antalyju gdje se Hajduk nalazi na pripremama. Vratit će se u Split, a dan kasnije se zaputiti u Italiju na liječničke preglede nakon čega bi, ako sve bude u redu, trebao potpisati za Udinese.

Završena je na taj način zimska sapunica u kojoj je Balić bio na meti Betisa i Valencije, da bi na kraju najbolju ponudu poslao Udinese. Ranije tijekom nedjelje se činilo da bi transfer mogao propasti jer Hajduk navodno nije pristajao primiti prvu ratu odštete tek na ljeto, ali dvije su strane na koncu ipak pronašle zajednički jezik, prenosi Sportski.net.

Hajduk bi, kako se očekuje, trebao zaraditi sigurnih tri milijuna eura, te mogući bonus od milijun eura, ovisno o Balićevim nastupima i uspjesima. Mladić će s talijanskim klubom, trenutno petnaestim na ljestvici Serije A, potpisati ugovor na četiri i pol godine.