Lazio je za Lovru Kalinića ponudio Hajduku 2,5 milijuna eura plus bonus od 500.000 €, a golmanu 'bilih' četverogodišnji ugovor uz plaću 500.000 eura po sezoni. No Hajduk ta 'velikodušnost' nije zadovoljila te su Brbić i njegovi suradnici odbili ponudu Rimljana, prenosi La Lazio Siamo Noi.

Lazio ipak neće odustati samo tako i pregovori bi se trebali nastaviti u četvrtak uz nove ponude na stolu, saznaju Talijani. A kako je za Hajdukova golmana zainteresirana i Aston Villa, čelnici rimskog kluba morali bi se požuriti s obzirom da su Englezi navodno spremni platiti i pet milijuna eura za usluge drugog golmana hrvatske reprezentacije.

U slučaju Lazija Hajduk bi pristao na minimalno 3,5 milijuna eura, no navodno su i Kalinićevi zastupnici tražili veću plaću za svog klijenta koja bi tako iznosila oko 750.000 eura godišnje. Uz to, umjesto na ljeto, Lazio će tražiti da Kalinić u njihovu svlačionicu dođe već u ovom prijelaznom roku, prenosi 24sata.hr.

Portal blizak Laziju saznaje i kako se za Kalinića zainteresirao i Inter koji ima dobru suradnju s hrvatskim klubovima u posljednje vrijeme. Iako je najavljeno da će Handanovič produžiti ugovor koji mu traje do ljeta ove godine, 'crno-plavi' se ipak žele osigurati na golmanskoj poziciji za godine koje dolaze.