Ministar pravde BiH Josip Grubeša održao je danas sastanak sa v.d. glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH Milankom Kajganićem, a razmijenjena su mišljenja o mogućnosti poboljšanja komunikacije i suradnje Tužiteljstva BiH i Ministarstva pravde BiH.

Sudionici sastanaka posebno su istaknuli privođenje kraju rekonstrukcije objekta i nadogradnje kata za smještaj kapaciteta Tužiteljstva BiH, čije realiziranje aktivnosti provodi i koordinira Ministarstvo pravde BiH.

Rekonstrukcijom i opremanjem tog objekta, riješit će se nedostatak adekvatnog prostora za smještaj tužitelja, zaposlenika te drugih prostora neophodnih za rad Tužiteljstva BiH što će doprinijeti boljim radnim uvjetima te odvajanju prostorija Tužiteljstva BiH u okviru Kompleksa pravosudnih institucija BiH - navode iz Ministarstva pravde BiH.

Kako je naglašeno u priopćenju za javnost, između ostalog, dogovorena je direktna i otvorena komunikacija u svim oblastima zajedničkog djelovanja s ciljem postizanja što boljih radnih rezultata u jačanju vladavine prava i borbi protiv korupcije.