U motelu HE Rama na Mluši danas je održana redovita akcija darivanja krvi u organizaciji Udruge dragovoljnih darivatelja krvi JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar.

„Današnjoj akciji prikupljanja krvi odazvalo se 55 ljudi. Sveukupno je prikupljeno 48 doza krvi, s tim da je šest ljudi, koji nisu mogli doći u Ramu, krv dalo u Mostaru. U motelu HE Rama krv su dali ljudi i djelatnici Elektroprivrede HZ HB s područja Mostara, Ljubuškog, Gruda, Širokog Brijega, Posušja i Rame, dakle iz dvije županije koje pokriva Sveučilišna klinička bolnica Mostar. Ovo je bila druga po redu, od ukupno tri planirane akcije u ovoj godini. Iduća akcija je u mjesecu listopadu u Mostaru“ – kazao je za portal Rama-Prozor.info predsjednik Udruge dragovoljnih darivatelja krvi JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar mr.sc. Ivan Miletić.

Akcija u kojoj se prikupljala krv za potrebe Kliničke bolnice Mostar počela je jutros u 9.30 sati. Nakon toga za sve darivatelje organiziran je zajednički ručak i druženje u dvorani motela HE Rama.