Danas su učenici, učitelji, roditelji  i njihovi gosti svečano proslavili Dan OŠ fra Jeronima Vladića. Tom prigodom u kino dvorani Franjevačkog samostana na Šćitu upriličili su priredbu.

Sve nazočne, a posebno goste i uzvanike na početku priredbe koji su se udostojili svojim dolaskom uveličati proslavu,  pozdravio je ravnatelj škole Ivo Iličić. Čestitao je učenicima i djelatnicima Dan škole. U nekoliko crtica predstavio je biografiju fra Jeronima Vladića, istaknutog franjevca po kojemu je škola dobila ime i opće podatake iz svakodnevnog života škole.

Kratak pregled razvoja škole kroz povijest pripremili su nastavnik Dragan Mišura i pedagog Nikica Beljo.

Program je zatim nastavljen pjesmom u izvedbi školskog zbora, zatim pričom kume Mande o njenoj zabrinutošću za bolje sutra našeg kraja. Potom je učenica Lucija Šarčević svojim glasom oduševila nazočne i podsjetila na zabavnu emisiju Pinkove zvjezdice koju mnogi učenici redovito gledaju s posebnim zanimanjem i valjanim razlogom. Nakon mnogobrojnih šala, pričanja i pjevanja učenici su zaplesali na kaubojski način.
 
 
Mali recitatori :)

Šta ste spremili? Recitaciju!

Posted by Damir Mišura on 2. ožujka 2016

Članovi folklorne sekcije su nas podsjetili  da je čuvanje tradicije trajna zadaća svih nas koji živimo u Rami. Oni su tu ljubav pokazali izvedbom tradicionalnih pjesama, igara i kolanja.
 
 
Dan OŠ fra Jeronim Vladić Ripci

Ima jedno mjesto i zove se Rama.... isječak s priredbe povodom dana OŠ fra Jeronim Vladić Ripci

Posted by www.rama-prozor.info on 2. ožujka 2016

Pred kraj programa nastupile su članice plesne grupe „Step by step“ koje su koreografijom pokazale raskošnost svog talenta i svijetlu budućnost.
 
 

 

Posted by Ana Žilić on 2. ožujka 2016

Nakon priredbe upriličen je zajednički ručak, druženje djelatnika škole, njihovih gostiju u konobi „Gaj“ na Šćitu.
 
Tekst: OŠ fra Jeronima Vladića
Foto/Video: Rama-Prozor.info