Ništa neobično da pokoji novi restoran nikne uz glavne prometnice i u mjestima koja su prometna ili su čvorišta više putova. No, kada se to dogodi na planini, e onda je to ulaganje hvale vrijedno. To je potez za hrabre i odvažne koji imaju jasnu ideju i viziju u što i kako uložiti svoj novac.

Pa ukoliko ovdje želite ručati ili večerati, morat će te potegnuti put Zahuma u Rami.

Negdje pred kraj prošle godine pisali smo o izgradnji prvog restorana na Zahumu, o ulaganju u rodni kraj, ostanku na svojoj zemlji. Malo po malo, kako je vrijeme odmicalo, radovi su napredovali i niknulo je jedno lijepo zdanje koje je spremno za svoje prve goste. Ovo je jedna nova destinacija u Rami, jedno novo gurmansko okupljalište i mjesto za odmor i opuštanje.



Nikola Džolan, sa svojom obitelji, izgradio je ovaj lijepi objekt koje i službeno sutra (subota 6.6.2020.) otvara svoja vrata. Restoran pod imenom „Zaum“ na rumbočkoj planini Zahumu jedinstveno je mjesto za sve Vaše prigode.

Poruka domaćina i njegove obitelji je jednostavna:

-   Dođite, posjetite nas i budite nam dragi gosti, a mi ćemo učiniti sve da budete zadovoljni i ponovo nam se vratite“.

Više slika u galeriji