Već je postala tradicija da u vrijeme pred obljetnicu pada Vukovara grupa prijatelja iz Rame posjeti grad heroj, prijatelje i rodbinu u Iloku i Srijemu.

Naš domaćin i ove godine bio je g. Mladen Papak, čiji korijeni vuku iz Rame. Gospodin Mladen je inače vrhunski poznavatelj i proizvođač vina i poznati hrvatski enolog, a za kvalitetu vina jamčimo svi mi koji smo imali mogućnost isprobati taj vrsni napitak.

Za Mladenove korijene nalazimo poveznicu i u Rami tj. Škrobućanima, rodnom mjestu Mladenovih roditelja, gdje se uvijek proizvodila odlična i nadaleko poznata ramska šljivovica. Naša želja a i Mladenova je da njegova vina budu dostupna u svakoj ramskoj obitelji.

Ovom prigodom želimo se zahvaliti svima koji su nam bili dragi domaćini na našem putu: župniku fra Josipu u Novom Šeheru, frimi „Budo“ također iz Novog Šehera, osoblju podruma i restorana „Stari iločki podrumi“ iz Iloka, gospodinu Milanu Cvitanoviću na ugodnom i sigurnom prijevozu, a posebna zahvala ide našem dragom prijatelju Zdravku Belji, bez čijeg angažmana ovi susreti ne bi bili niti organizirani.

Hvala svima i vidimo se sljedeće godine.