U organizaciji župnoga ureda Uzdol, te iseljenih uzdolskih župljana u Innsbrucku, Kufsteinu i Völkabucku, u subotu 15. studenoga 2014. god. upriličen je šesti susret iseljenih župljana župe Uzdol. Susret je kao i ranijih godina upriličen u glavnom tirolskom gradu Innsbrucku.

U 18:00 sati održano je predstavljanje dokumentarnog filma „Uzdol 41“ koji govori o tragičnom stradanju hrvata u Uzdolu 14. rujna 1993. Film je rađen po arhivskim snimcima iz toga vremena i živim svjedocima tog događaja u režiji HRT-a i gospodina Marka Raguža i  u produkciji župe Uzdol i don Miljenka Džalte kao producenta.

U 19:00 započeo je kulturno-umjetnički program. Dugogodišnji uzdolski župnik don Miljenko Džalto, obučen u ramsku narodnu nošnju, pozdravio je sve goste, iseljene župljane i prijatelje župe Uzdol. Nakon pozdravnih riječi otpočeo je zabavni program.
Sviranjem, pjevanjem i igrom večer su uzveličali: HKUD „Uzdol“, Etno skupina „Čuvarice“, Kulturni centar „Pontes“ Völkabruck i band „Mjesečina“.

Kao kruna ovog susreta bilo je zajedničko sveto misno slavlje sa svim članovima Hrvatske katoličke misije u Innsbrucku, u crkvi Presvetog Srca Isusova u nedjelju 16. studenoga 2014. u 11h.

U galeriji pogledajte pedesetak fotografija sa ovog susreta koje nam je ustupio naš dugogodišnji suradnik Stipo Bošnjak, vlasnik Foto Video studio „SB“, kojemu se ovim putem zahvaljujemo!