106 natjecatelja sudjelovalo na 6. međunarodnom stolnoteniskom turniru u Prozoru i osvojena zlatna medalja našeg člana STK Prozor-Rama Arnela Manov, u apsolutnoj kategoriji "Žene".

Ove subote 16. studenog u 2019. god. održan je u športskoj dvorani VI Međunarodni stolnoteniski turnir „Rama Open 2019.“

Ovaj veliki događaj za ljubitelje stolnog tenisa organizirao je STK Prozor-Rama.

Uoči početka turnira svim natjecateljima i gostima obratio se predsjednik kluba STK Prozor-Rama Dragan Đođo, koji je pozdravio i zaželio dobrodošlicu svim igračima. Nakon toga natjecateljima se obratio ministar Pravde BiH, gosp. Josip Grubeša prikladnim riječima, zahvalio na dolasku, pogotovo onima iz udaljenijih krajeva, naglašavajući važnost športa u našoj maloj sredini i otvorio 6. međunarodni turnir Rama Open 2019.

Zlatni sponzor turnira bilo je Ministarstvo HNŽ-a, na čelu s gosp. dr. Nevenkom Hercegom, zatim sponzor Elektroprivreda HZHB, Općina Prozor-Rama, Turistička zajednica HNŽ, i ostali brojni sponzori, kojima se ovim putem zahvaljujemo, a također i ministru Pravde gosp. Josipu Grubeši na izdvojenom vremenu.

Zahvaljujemo se svim učesnicima Turnira, prijateljima koji su se odazvali pozivu i svima koji su pomogli da se ovaj turnir uspješno održi.

Nastupalo je 106 natjecatelja iz 6 zemalja: Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Turska,Slovenija i naravno BiH u sl. kategorijama:
seniori do 39 god, kategorija 40 do 49 god, kategorija 50 do 59, zatim kategorija 60+, u konkurenciji parovi i apsolutna kategorija Žene.

U apsolutnoj kategoriji "Žene"prvo mjesto osvojila je naša članica kluba, Arnela Manov, dok su i naši igrači pokazali jako dobru igru i prošli skupine.

Rezultati "Źene" apsolutna kategorija:

1. mjesto Arnela Manov (BiH)
2. mjesto Esen Yazici (Turska)
3. mjesto Natalia Debelnogić (BiH)
3. mjesto Benina Ljumanović (BiH)

Nakon turnira druženje je nastavljeno u konobi Gaj gdje su uz hranu i glazbu uživo, dodijeljene i nagrade pobjednicima.
U kategoriji Seniori do 39 god. nagrade je uručio izaslanik vlade HNŽ-a gosp. Slavko Bilić.

Organizacijski odbor STK Prozor-Rama smatra da je ovo do sada bio najuspješniji Turnir.

STK Prozor-Rama