Sinoć je u zgradi HC-a u Prozoru održana redovita Izborna skupština Općinske organizacije Mladeži HDZ BIH Rama na kojoj je izabran novi saziv Općinskog odbora.

Pored izaslanika iz reda Mladeži HDZ BIH Rama, sjednici su nazočili i predsjednik OO HDZ BIH Rama i zastupnik u Skupštini HNŽ-a gosp. Drago Tule, ministar pravde u Vijeću ministara BiH gosp. Josip Grubeša te gosp. Ante Pavličević, zastupnik u Skupštini HNŽ-a.

Predsjednik OO HDZ BIH Rama gosp. Drago Tule istaknuo je u svom obraćanju okupljenima kako je ponosan na rad OO Mladeži HDZ BIH Rama, zahvalivši se svima na dosadašnjoj suradnji i doprinosu HDZ BIH. Pozvao je svu mladež na rad i aktivnost, pogotovo budući OO Mladeži HDZ BIH Rama te budućem predsjedniku zaželio uspjeh u radu.

Ministar pravde u Vijeću ministara BiH gosp. Josip Grubeša također je pozdravio sve prisutne i mladima poručio da rade, obrazuju se i čvrsto vjeruju u sebe i svoj rad pa rezultati sigurno neće izostati.

Gosp. Ante Pavličević, zastupnik u Skupštini HNŽ-a , mladima je zaželio uspjeh u budućem radu istaknuvši kako HDZ BIH kao stranka prepoznaje rad i trud mladih ljudi i daje im priliku za napredovanje.

Dosadašnja predsjednica Mladeži HDZ BiH Rama, Adrijana Prskalo, podnijela je Izvješće o radu saziva kojim je predsjedavala te navela aktivnosti koje je Mladež provela u protekle dvije godine..

Mladež  je izabrala novi saziv ove općinske organizacije u sastavu: Adrijana Prskalo, Marija Dedić, Mario Tomić, Franjo Jelić, Hrvoje Šimunović, Ljuban Zelenika, Emilija Mendeš, Marko Sičaja, Jelena Krešo, Ivan Vladić, Ana Sičaja, Dario Topić, Matej Babić, Ivana Kolakušić, Stjepan Bradić, Tomislav Šarčević i Ivan Ćališ.

Za predsjednika OO Mladeži HDZ BIH Rama jednoglasno je izabran Franjo Jelić.

Potpredsjednici su: Adrijana Prskalo, Hrvoje Šimunović i Ljuban Zelenika, tajnik Mario Tomić, a rizničar Tomislav Šarčević.
 
Mladež HDZ-a BiH Rama