U organizaciji HKK Rama uz potporu generalnog pokrovitelja Općine Prozor-Rama, te niza vjernih sponzora večeras je u Prozoru završen je turnir u "uličnoj košarci" na kojem je sudjelovalo ukupno 15 timova.

Trodnevni turnir odigran je na plastičnoj podlozi za basket postavljanjoj na terenu OŠ "Marko Marulić" Prozor.

Pobjednička ekipa „Ba.Riba“ nagrađena je s peharom i novčanom nagradom u iznosu od 4000 KM. Oni su u finalu pobjedili tim „Pizzeria Mondeo“, kojima je pripala nagrada za drugo mjesto u iznosu od 2000 KM. Timu „Bulldog“, za osvojeno treće mjesto pripala je nagrada u iznosu od 1000 KM.

Turnir je igran po službenim pravilima "FIBA 3x3" na kojem su sudili Ilija Mišura i Alen Kurić.

Nakon odigrane finalne utakmice uručene su nagrade timovima u navedenom iznosu kao i pobjednicima u zakucavanju Mateju Mamiću te u tricama Marku Malekinušiću po 100 KM i dres.

Streetball turnir 3x3 Rama 2022. "Davor Ivančić - Dačo" za juniore i za najmlađe uzraste, nagradnog fonda od 850 KM i 250 KM, održat će se u ponedjeljak,  01.8.2022.god.

Sve rezultate, rasporede utakmica, popis igrača i ostalo tijekom turnira blagovremeno je ažurirano na stranici "Streetball Rama" i na službenoj stranici međunarodne svjetske organizacije za basket "playfiba3x3".

Portal Rama-Prozor.info i ove godine je bio sponzor i medijski pokrovitelj turnira.

U revijalnom dijelu programa nastupile su Ramske mažoretkinje koje su svojom izvedbom uveličale ovaj športski događaj.