Večeras je u cafeu „Set“ u Prozoru, portal BUKA organizirao „Kavu s građanima“ Prozora Rame, prilikom čega se diskutiralo o aktualnim problemima i svakodnevnici u našoj općini.

U dvosatnom druženju novinara Buke i građana, razgovaralo se o aktualnom stanju u općini, problemima i mogućnostima. Istaknuto je da je lokalna razina, odnosno da su inicijative koje dolaze iz lokalne sredine pokretač pozitivnih društvenih promjena, koje su itekako moguće uz angažman odgovrnih i dobronamjernih pojedinaca.

Novinari ovog Portala istaknuli su da su spremni surađivati i dati prostara na njihovom mediju svim medijima i građanima naše općine u cilju promicanja istine o svim temama koje se tiču boljeg i kvalitenijeg života građana i veće odgovornosti vlasti.

Magazin Buka organizira ovakva druženja sa svojim čitateljima u više gradova u BiH. Na takvim druženjima Buka predstavlja svoj petnaestogodišnji rad u sferi medija te želi ukazati na mogućnosti novih medija u pružanju podrške građanskim inicijativama i akcijama.