Već tradicionalno, u organizaciji Osnovne škole Marka Marulića Prozor i ove godine u ovom predbožićnom vremenu upriličena je prigodna priredba u dvorani Doma kulture u Prozoru.

Program priredbe riječima dobordošlice otvorili su voditelji programa: Matea Anić i Bruno Ramljak.

U ime Škole, Božićnu i Novogodišnju čestitku, koja je bila protkana riječima lijepih i radosnih želja te poticaja na rad, zajedništva i povjerenja, izrekao je ravnatelj gosp. Slavko Bilić.

Tijekom programa nazočnima su se kroz 17 točki predstavili: glazbena, folklorna, recitatorska, dramska, ritmička i sportska sekcija, i nižih i viših razrednih odjela.

U okviru ove priredbe u predvorju Doma kulture održana je i Humanitarna prodajna izložba. Na izložbi su bili izloženi božićni aražmani, slike i razglednice prof. likovne umjetnosti Blaža Batinića te domaći kolači. Nazočni posjetitelji imali su prilike kupiti nešto od izloženoga, a sav prikupljeni novac u narednom vremenu biti će uručen nadarenim učenicima ove škole, koji dobro uče, a lošijeg su materijalnog stanja.

Osim vrijednih učenica i učenika za ostvarenje ovoga lijepoga događaja svakako treba zahvaliti i voditeljima sekcija, djelatnicima škole, roditeljima, jednom riječju dobrim ljudima.

Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo.
 
 

Jedna od gimnastičarki i moja Monika!

Posted by Marija Bošnjak Rajić on 21. prosinca 2015

 
Tekst: OŠ Marko Marulić Prozor
Foto: www.rama-prozor.info