Kao i uvijek pred božićne blagdane OŠ Veselka Tenžere priredbom je pokazala sav raskoš talenta svojih učenika, koji su pred nastavnicima, roditeljima i prijateljima predstavili svoja brojna dostignuća u nastavnim i vannastavnim aktivnostima. Raznovrstan program, recitacije, pjesme i glumu, učenici su vrijedno uvježbavali.

Središnjom točkom priredbe „Božić u mom kraju“ učenici su pokazali realno stanje naših starijih osoba koje žive same, a djeca daleko od njih bez mogućnosti dolaska roditeljima za Božić. Sadržaj igrokaza probudio je u svim gledateljima suosjećanje s osobama koje će same dočekati Božić.

Našlo se tu lijepih božićnih poruka za sve uzraste;
 „Isus hita u svako srce“
„Svjetlo nade se ne smije nikada ugasiti. To svjetlo treba gorjeti u ljudima i podržavati nadu da će konačno pobijediti dobro i ljubav.“
“Radost je u srcu i spoznaja da nas Bog voli. Božić je najradosniji kršćanski blagdan, a blagdan je tamo gdje se ljubav razvije. Božić je blagdan ljubavi”,

I na kraju su učenici u svoje i u ime djelatnika naše škole svima poželjeli čestit Božić i sretnu i blagoslovljenu Novu 2017. godinu.

Emilija Mendeš