U subotu 28. listopada 2017. održan je 4. po redu Međunarodni tradicionalni turnir u stolnom tenisu "Rama open 2017." kojeg je organizirao STK Prozor Rama.

Na ovom turniru nastupilo je oko 100 igrača iz Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Turske, Srbije, Danske i BiH. Turnir se održao u gradskoj sportskoj dvorani u Prozoru.

Generalni sponzor turnira je Federalno minstarstvo izbjeglih i raseljenih osoba, EP HZHB, županija HNŽ, Turistička zajednica HNŽ.

Ovim putem se javno zahvaljivamo gospodinu Zdravku Belji i Federalnom ministarstvu izbjeglih i raseljenih osoba, jer bez njihove pomoći i potpore vjerojatno ovaj turnir nebi bio ni održan.

Turnir je protekao u sportskom ozračju, a oni koji su bili najbolji i imali više sreće od ostalih i bili pobjednici iskrene čestitke. Ovim putem se zahvaljivamo svima koji su pomogli da ovaj turnir opstane i uspije unatoč svim poteškoćama, hvala i svim ostalim sponzorima.

Zahvala svim igračima koji su došli i prešli dug put da bi nazočili i posjetili Ramu. Zahvala i Kulturno sportskom centru Prozor Rama koji nam daju dvoranu na korištenje.

STK Prozor Rama

Rezultati IV međunarodnog stolnoteniskog turnira Rama open 2017.

Kategorija žene:
1. Esen Yazić
2. Idrija Redžepović Sarač
3. Mina Katanić
3. Arnela Manov

Kategorija dubl:
1. Sakal - Šunjić
2. Klobučar - Ujović
3. Brkić - Sušac
3. Kurić - Kmetaš

Kategorija +50 godina:
1. Dragan Šakota
2. Semir Čerin
3. Obren Tomić
3. Duško Stevanović

Kategorija do 49 godina:
1. Zoran Šunjić
2. Željko Vuksanović
3. Mario Prusina
3. Goran Sakal

Kategorija do 39 godina:
1. Nikola Jurić
2. Željko Mandić
3. Dražen Kraljević
3. Aladin Kurić