U Facebook grupi do jučer zvanoj Ravna Zemlja danas je totalni kaos. Naime, od jučer se zove Okrugla Zemlja i njezini članovi su potpuno izbezumljeni, prenosi Index.hr

Kako se pokazalo, bez puno provjere postavili su novog admina koji je jedva dočekao priliku da ih trola. I to na najveličanstveniji način - promijenio je ime grupe i sad su s novim imenom koje ih duboko vrijeđa zapeli 27 dana.

Čovjek kojeg društvene mreže sad slave kao neopjevanog junaka je Mustafa Sejdinović koji je sam na Facebooku objasnio što se dogodilo.



"Dragi moji i drage moje, znam da nam je ova prokleta 2020. bila jako teška, ali zato imate mene, da vam popravim dan, sedmicu, mjesec ili možda godinu. Evo o čemu se radi: Bio sam član grupe Ravna Zemlja, jedna zbirka potpunih luđaka, i imao sam na umu da ih zajebavam, ali kako? Oni su bez milosti brisali sve "globusare", tako da sam se morao pritajiti i čekati. I onda, jučer, kao naručeno, pitaju da li neko želi biti admin. Nisam časio časa, javio sam se, i zamislite molim vas, dali su mi admina! Meni, kojeg ni ne znaju, kojeg su mogli provjeriti samo jednim klikom na profil. Moj trenutak za zajebavanje je došao, i odradio sam to spektakularno. Gledajte skrinšote, i uživajte.

 Sretna nam svima 2021, da bude bolja od 2020. P.S. Promijenio sam im naziv u Okrugla zemlja, i oni ga ne mogu mijenjati u sljedećih 27 dana. Prelijepo", napisao je.