Sankt Petersburg, Muenchen i London određeni su za gradove domaćine finala nogometne Lige prvaka od 2021. do 2023. godine, a odluku su donijeli članovi Izvršnog odbora Europskog nogometnog saveza (UEFA) na sastanku održanom u utorak u Ljubljani.

Finale Lige prvaka 2021. godine bit će odigrano na Sankt Petersburg stadionu i bit će drugo kojem će domaćin biti neki od ruskih gradova. Prethodno je moskovski stadion Lužnjiki ugostio finale 2008. godine u kojem je Manchester United boljim izvođenjem udaraca s 11 metara svladao Chelsea.

Domaćin finala Lige prvaka 2022. godine bit će Muenchen i Nogometna Arena, poznatija kao Allianz Arena. Bayern je 2012. godine na svom stadionu ostao bez pehara u finalu u kojem je prvakom postao Chelsea boljim izvođenjem jedanaesteraca, prenosi HINA.

Londonski Wembley će 2023. godine po osmi put biti domaćinom finala Lige prvaka. Posljednje dvije momčadi koje su na kultnom stadionu osvajale pehar 's velikim ušima' bile su Barcelona (2011.) i Bayern (2013.). Wembley će u međuvremenu biti i domaćinom polufinala i finala EURA 2020. godine.