Dinamo je u fantastičnoj partiji svladao Atalantu i tako na sjajan način otvorio novo natjecanje po skupinama Lige prvaka. Modri su sada vodeća momčad skupine, a evo kako su mediji opisali uspjeh momčadi Nenada Bjelice.

"Grozan debi Atalante u Ligi prvaka: završila je s pokerom u mreži u utakmici s Dinamom. Sjajnu utakmicu odigrao je Oršić koji je zabio tri gola nakon uvodnog pogotka Leovca", navodi talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport.

"Oršić i Olmo zagorčali Atalantin debi u Ligi prvaka", piše španjolski sportski dnevnik AS te naglašava ulogu Olma:

"Dinamo je plesao na španjolski zvuk. Oršić je zabio hat-trick, a Leovac dominirao na lijevoj strani. Utakmica za zaborav za Talijane."

El Mundo Deportivo dodaje: "Ni najoptimističniji navijači Dinama nisu mogli očekivati ono što se dogodilo na Maksimiru. Hrvatska momčad na čelu s Danijem Olmo lako se obračunala s Atalantom, debitantom u ovom natjecanju."

O Dinamu se piše i u susjedstvu. "Dinamo u Zagrebu razbio nemoćnu Atalantu, spektakularni Oršić postigao hat-trick", navodi BiH portal Klix, dok srpski Kurir dodaje: "Dinamova demonstracija sile".

Večernji list