Izranjavan i razbijane glave, ali sa smiješkom na licu izašao je Vedran Ćorluka pred novinare nakon velike predstave protiv Turske koju je Hrvatska pobijedila s 1:0.

“Na poluvremenu sam šivao glavu, ali nakon svakog udarca glavom rana se otvarala, a šav je popustio pa je dosta krvarilo. Svaka čast doktorima što su me pokrpali,” kazao je Ćorluka koji tri puta izlazio s terena zbog krvarenja glave.

Otkrio je kako mu šavovi i zavoj nisu smetali u igri, možda tek što je zavoj išao preko ušiju. “Kada su mi zavili uši malo sam slabije čuo,” kazao je sa smiješkom, javlja Hina.

Branič moskovskog Lokomotiva žali tek što nismo uspjeli zabiti još koji pogodak.

“Bilo je teško, ali žalim što nismo zabili i drugi pogodak da ‘ubijemo’ tu utakmicu, jer smo imali odlične prilike. Cijela ekipa je odigrala odlično jer Turci su imali samo jednu priliku na utakmici.”

Ćorluka je naglasio kako se ne sjeća da je hrvatska reprezentacija na startu nekog turnira odigrala toliko dobro.

“Puno puta smo otvarali velika natjecanja, ali ne sjećam se kada smo odigrali toliko dobro. Pogotovo zrelo i napadački opasno, što je ohrabrenje za iduće utakmice. Svi smo svjesni gdje smo i što smo i koliko nam je bilo teško doći do EP-a. Svjesni smo i naših godina, svi imamo pravo na slab dan, ali nitko nema pravo na dan bez borbe,” poručio je.

Svjestan je kako bi nakon odlične predstave protiv Turske mogla zavladati navijačka euforija.

“Mi smo poznati po pretjerivanju, mislim da je i zadaća novinara da se javnost malo primiri. Bilo je dobro, nije bilo idealno, a ispred nas su još dvije utakmice,” kazao je na kraju.

(www.jabuka.tv)