Makarska, omiljeno ljetovalište građanima diljem Bosne i Hercegovine već je zakoračilo u ljetnu sezonu. Iako prirodne ljepote i raznovrsne aktivnosti čine ovaj grad atraktivnim, mnogi žele znati kakve su cijene u Makarskoj. Portal Bljesak.info istražio je kakve cijene možete očekivati ovog ljeta.

Cijena hrane

Kada je riječ o hrani i piću, posjetitelji mogu očekivati raznoliku ponudu koja odgovara različitim budžetima. Obrok u prosječnom restoranu košta između 10 i 25 eura po osobi, dok se cijene ribe kreću od 15 eura pa nadalje.

Brza hrana, poput sendviča, dostupna je po cijenama od 5 do 10 eura. Pizza je od 10 eura pa nadalje.
Cijene kave i sladoleda

Tko želi se zasladiti kuglicom sladoleda za nju će morati izdvojiti 2 eura, a za premium 2,5. Komad torte i palačinke se mogu naći po cijeni od 5 eura.

Kava, vrući napitak bez koji ne mogu u kafiću košta oko 2 eura, bijela kava 2,30, a nescaffe 2,30. Gazirana pića poput coca- cole i fante koštaju 3,40 eura.

Cijene ulaznica

Što se tiče zabave i aktivnosti, cijene također variraju. Ulaznice za muzeje i kulturne atrakcije koštaju od 5 do 10 eura.

Panoramski kotač, koji je glavna atrakcija ovog ljeta, za čiju vožnju će vam trebati 10 eura, a djeca uzrasta do 12 godina plaćat će ulaznicu osam eura.  

Sve u svemu, cijene na obali svake godine su sve veće. Unatoč tome, Makarska bilježi odlične turističke brojke, piše Bljesak.info