Ekipa "Rama u srcu" sudjelovala je na 20. Splitskom maratonu, u sastavu: Franjo Banušić, Stipo Kuraja, Ante Bošnjak, Dragan Baketarić, Krunoslav Džalto i Ante Pavličević. Naša ekipa pokazala je sportski duh, jer smo 42 km vozili u kolicima Antu Bošnjaka, člana ekipe "Rama u srcu". Za Antu Bošnjaka je ovo bio prvi maraton. Naša ekipa "Rama u srcu" iz dana u dan pokazuje kako imamo veliki sportski duh. Iza nas je još jedna posebna utrka.



Također, ostvaren je izuzetan uspjeh u mlađoj kategoriji, u kojoj je Aneta Pavličević osvojila 5. mjesto.

Nakon prošlogodišnje borbe s orkanskom burom koja samo što nije otpuhala natjecatelje, ovogodišnje se uranjeno proljeće smilovalo. Sudjelovalo je oko 3000 trkačica i trkača, različitih generacija, na različitim stazama.

Nedjelja je donijela idealne vremenske uvjete za trčanje – djelomično sunčano vrijeme i ponešto nižu temperaturu od subotnje, a time i mnogo lakši korak natjecateljima. Za razliku od  prethodne godine. Tako je na splitskoj Rivi u devet ujutro, uz maratonce pojedince, potrčalo i gotovo 200 sudionika štafetnog maratona te više od 1600 polumaratonaca. Nekima od njih ovo je bio drugi dan utrke na događaju, te su 5K iskoristili tek kao zagrijavanje za (polu)maraton.

Ovo je bio još jedan poziv svima za 3. Ramski polumaraton 2020. koji je najveći sportski događaj u našoj općini. Ideja o prvom polumaratonu s „najljepšim pogledom i najbržom utrkom“ duž cijele trase, zaživjela je prije dvije godine.

SRU Rama u srcu poziva sve one koji žele biti volonteri 3. Ramskog polumaratona 2020. neka nam se jave.

Također, svi koji žele biti sponzori 3.Ramskog polumaratona 2020. mogu uplatiti na žiro račun.



Prijaviti se možete na linku:
https://gb3.ba/timing/trka/3-ramski-polumaraton-2020/