U BiH će danas biti pretežno oblačno uz dnevnu temperaturu zraka od devet do 15 stupnjeva.

Ujutro će biti malo do umjereno oblačno i svježije, a oko rijeka i po kotlinama moguća je magla.

Jutarnja temperatura bit će od tri do sedam, na planinama oko nula stupenjva, dok će u višim predjelima na istoku biti mraza.

Tijekom dana očekuje se povećanje niske oblačnosti uz rijeđe sunčane intervale, dok se ponegdje magla može zadržati do podneva.

Puhat će slab vjetar južnog i jugoistočnog smjera.

U petak će u Bosni i Hercegovini prevladavat će umjerena naoblaka. U Bosni će biti dosta magle. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15°C.

U subotu prognozira se umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 16°C.

U nedjelju će biti pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša je moguća na području Hercegovine, jugozapada i centralnih područja Bosne. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15°C, na jugu zemlje do 18°C.

Ero.tel