Dječak Jase (7) iz Britanije i njegova sestra izgubili su oca u prometnoj nesreći prije četiri godine.

Iako ga i dalje čuvaju u srcu i uspomenama, dječak mu je ove godine odlučio poslati rođendansku čestitku u raj. Na kuvertu je napisao: "Gospodine poštaru, možete li ovo dostaviti u raj mom tati za rođendan? Hvala."

Majka dječaka Teri Copland ostala je dirnuta kada je Jase dobio odgovor iz pošte.

- Dragi Jase, dok smo dostavljali tvoju pošiljku, naišli smo na neke probleme. Htjeli smo iskoristiti ovu priliku da ti kažemo da smo uspješno dostavili pismo tvojem tati u raju. Bilo je teško jer smo na putu do raja morali izbjegavati zvijezde i druge objekte u galaksiji - napisao je djelatnik britanske pošte Sean Milligan.

- Budi siguran da je ovo važno pismo isporučeno. Naš prioritet je dostaviti poštu naših korisnika sigurno. Znam da ti je ovo pismo važno. Nastavit ćemo sigurno dostavljati pošiljke u raj - stoji u pismu.

Majka dječaka na Facebooku je podijelila pismo svoga sina i odgovor te poručila da je iznimno zahvalna djelatnicima pošte na tome.

- Ne mogu vam opisati koliko njemu znači da je tata dobio čestitku. Vratili ste moju vjeru u ljude i humanost. Iznimno smo zahvalni - napisala je.