UGRDPP „Djeca nade“ implementira project „Zajedno do uspjeha!“ u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na zapadnom balkanu – ReLOaD2, koji finacira Evropska unija- EU, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija – UNDP, uz podršku Općine Prozor-Rama.

Projekt „Zajedno do uspjeha!“ kroz  kreativno–edukativne radionice za djecu i osobe sa invaliditetom, njihove obitelji i prijatelje se odnosi na kvalitetno osmišljavanje slobodnog vremena osoba sa invaliditetom,mogućnost za osobni rast i razvoj te izražavanje vlastitih potencijala u skladu sa svojim mogućnostima.

Prva faza projekta: Sportske radionice- radionice plivanja i nogometne i kreativne radionice ručnih radova i obuke za rad na CNC stroju.

Kroz kreativne radionice ručnih radova naši korisnici se upoznavaju sa tehnikom pletenja i  radom na CMC stroju.  Voditelj obuke za CNC  je dipl. ing. strojarstva  Ante Jozić. Radionice se održavaju jednom tjedno u prostorijama Udruge.

Radionice plivanja se održavaju u suradnji sa Veslačkim klubom“Rama“. Ove radionice se održavaju na bazenu veslačkog kluba koji se nalaz na Šćitu, voditelji radionica su prvostupnik kineziologije, trener veslanja Filip Šimunović i magistar kineziologije Delfina Tadić.

Radionice nogometa se provode u suradnji sa HNK Rama i UEFA trenerom  B lincence Stipom Babić. Radionice se održavaju na gradskom stadionu.

Raspred održavanja radionica:

13.07.(četvrtak) – plivanje na Šćitu
14.07. (petak) – nogomet na gradskom stadionu Prozor
15.07.  (subota) – obuka za rad na CMC stroju i ručni radovi
 


#ReLOaD
https://www.facebook.comm/RELOADWesternBalkans
https://www.facebook.com/UNDPBiH
https://www.facebook.com/europa.ba