Dinamo je dogovorio suradnju sa SEGA-om i Sports Interactiveom te time postao jedini hrvatski licencirani klub u Football Manageru. Na taj način GNK Dinamo jedan je od rijetkih klubova u ovom dijelu Europe čija će se klupska obilježja i fotografije nogometaša pronaći u službenom izdanju Football Manager 2018, nastavku najpopularnije menadžerske nogometne simulacije na svijetu, prenosi Goal.

"FM je jedan od najdugovječnijih nogometnih serijala u kojem možete probati svoje menadžerske sposobnosti te se okušati u vođenju nogometnog kluba, a svake godine ga na mobilnim uređajima i računalima igra milijunska vojska vjernih pratitelja. Upravo zbog njih, ali i velikog broja Dinamovih navijača koji su fanovi te igre, odlučili smo se napraviti iskorak u ovom području.

Podsjetimo kako GNK Dinamo već surađuje s Konamijem (licenciranje kluba u Pro Evolution Socceru) pa je suradnjom sa SEGA-om i Sports Interactivom potvrdio svoju poziciju regionalnog lidera kada je u pitanju orijentiranost prema novim tehnologijama i mlađim navijačima koji su najveći igrači računalni igara", stoji u priopćenju Dinama.