- To je potpuno neprihvatljivo i neukusno. Prijavljujemo slučaj policiji kako bismo zaustavili ovo ludilo - poručili su iz saveza.

Danska se od Svjetsko prvenstva oprostila u osmini finala porazom nakon lutrije jedanaesteraca 4:3 protiv Hrvatske, prenosi Večernji.hr.

Dancima nije pomagao ni Kasper Schmeichel koji je skinuo tri jedanaesterca vatrenima, od čega jedan Modriću u 117. minuti produžetka.

Tragičari Danske bili su Christian Eriksen, Lasse Schone, te Nicolai Jorgensen, koji je promašio u petoj seriji te ih je tako propustio ostaviti u igri.

Baš Jorgensen prolazi pakao nakon ispadanja Danske jer je na društvenim mrežama dobio brojne uvrede, ali i prijetnje smrću. Toliko je to daleko otišlo da je morao reagirati i Danski nogometni savez.

- Prestanite. Naše društvo nikada ne smije prihvatiti prijetnje smrću protiv sudionika Svjetskog prvenstva, političara i svih ostalih. To je potpuno neprihvatljivo i neukusno. Prijavljujemo slučaj policiji kako bismo zaustavili ovo ludilo - poručili su iz saveza.