Danas prije podne se prognoziraju magla ili niska naoblaka za Krajinu, sjever i sjeveroistok Bosne. U ostatku zemlje pretežno sunčano. Od sredine dana prema večernjim satima postupno naoblačenje sa zapada.

Vjetar slab sjevernoga i sjeveroistočnoga smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0°C, na jugu do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9°C, na jugu zemlje od 10 do 13°C.

U nedjelju 18. veljače 2018. u Bosni i Hercegovini bit će oblačno. Prije podne u nizinama će padati kiša, na planinama snijeg.

U većem dijelu Bosne prelazak kiše u susnježicu i snijeg od večernjih sati prema kraju dana. U Krajini već od sredine dana u nizinama je izgledna susnježica ili snijeg. Prognozirana je količina padalina između 5 i 10 litara po metru kvadratnom, na jugu zemlje i manje.

Vjetar slab sjevernoga i sjeveroistočnoga smjera. Temperatura zraka u Bosni između 1 i 5°C. Temperatura zraka u Hercegovini između 6 i 10°C, priopćeno je iz Federalnoga hidrometeorološkoga zavoda.