Lionel Messi danas proslavlja 31. rođendan, ali teško je vjerovati kako mu je do prevelikog slavlja.

Argentina nakon uvjerljivog poraza od Hrvatske mora dobiti Nigeriju, a afrička ekipa također najavljuje igru na pobjedu.

Kod Argentinaca je došlo do pobune unutar nacionalne vrste, pri čemu su igrači odlučili sami se dogovoriti o taktici protiv Nigerije, ignorirajući izbornika Jorgea Sampaolija.

Kako pišu španjolski mediji, procurile su informacije o tome da je na treningu u subotu došlo do daljnjeg razmimoilaženja između igrača i izbornika.

Međutim, unutar same reprezentacije opovrgavaju takve glasine, a Claudio Tapia, predsjednik nogometnog saveza Argentine, i dalje stoji iza Sampaolija.

Nakon što je Argentina pokazala nemoć protiv Hrvatske, izbornik Sampaoli vjerojatno je najomraženiji čovjek čitave nacije. Leđa su mu okrenuli igrači i navijači, ali šef nogometnog saveza ne želi odustati od njega do zadnje utakmice na Mundijalu. Svejedno kad će ta utakmica biti odigrana, Tapia je stavio ''tapiju'' na Sampaolija.

Ipak, čini se kako bivši trener Seville i raniji izbornik Čilea neće još dugo biti šefom argentinskog stručnog stožera. Osim možda ako im uspije osvojiti naslov prvaka svijeta.