Na trgu u Kaštel Kambelovcu večeras se održava humanitarna borilačka manifestacija "Rumble In The Jungle 6"

Sav prihod od događaja bit će usmjeren za pomoć u liječenju legende borilačkih sportova Branka Cikatića. Organizator manifestacije je KBK Mornar Split.

Na spektaklu "Rumble In The Jungle 6", u jednoj od glavnih borbi odlični profesionalni bh. boksačer Damir Beljo boksat će protiv Mađara Laszla Penzesa. Bombarder s Neretve pred večerašnju borbu ima 90,1 kilogram i vjeruje u pobjedu protiv borca iz Mađarske.

"Laszlo Penzes u karijeri je imao 14 mečeva uz skor od 10 pobjeda i četiri poraza. Od 10 pobjeda devet ih je riješio nokautom. Poraze ima od stvarno odličnih boksača kakav je Pulev. Ne želim da sam prepotentan, niti da ikoga potcjenjujem, ali ovdje ne bi trebalo biti problema. Jedina opasnost je ta što on eventualnom pobjedom dobiva puno i previše, a porazom i ne gubi puno, dok je kod mene obrnuto. Ući ću u borbu maksimalno skoncentriran i nadam se da neće biti problema. Puno ljudi je zainteresirano za manifestaciju 'Rumble In The Jungle 6' i izgleda da će uistinu biti spektakl ovdje u Kaštel Kambelovcu. Borbe su na otvorenom i sve super izgleda", napisao je na Facebooku Damir Beljo.