U Hercegovini je danas pretežno oblačno vrijeme. U Bosni prijepodne umjereno do pretežno oblačno, a u drugoj polovini dana jače naoblačenje. Jače padaline od poslijepodnevnih sati i tijekom noći na četvrtak. U nizinama ispočetka će padati kiša, a na planinama snijeg. Padom temperature zraka tijekom noći na četvrtak i u nizinama se očekuje susnježica ili snijeg, osim na jugu BiH.

Vjetar veći dio dana umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera, povremeno sa jakim udarima. Poslijepodne u Bosni vjetar mijenja smjer na sjever i sjeverozapad. Najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 17 stupnjeva.

Prijepodne u Bosni i Hercegovini je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša je registrirana u sjeverozapadnim dijelovima.

Temperature zraka u 10 sati: Bjelašnica -2 stupnja, Ivan-sedlo 8, Livno 9, Široki Brijeg 10, Bugojno i Sarajevo 12, Drvar 13, Bihać, Grude i Mostar 14, Neum i Stolac 15, Sanski Most i Tuzla 16, Gradačac i Zenica 17 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.