Nakon što je Borussia izgubila u Dortmundu od Monaca, Bayern je na svom stadionu poražen od Reala s 2:1!

Bavarci su odigrali dva potpuno različita poluvremena. Nakon prvog su vodili golom Artura Vidala koji je promašio i 11-erac. I umjesto da vodi s dva gola razlike, Bayern je primio pogodak već na početku drugog dijela.

Cristiano Ronaldo je bio raspoložen pa je nakon gola izborio isključenje Martineza, a onda s drugim golom dokrajčio domaćina. Recimo i kako je Real mogao zabiti nekoliko pogodaka Bayernu koji se s igračem manje potpuno raspao, prenosi Gol.hr.

U Madridu je Atletico pobijedio Leicester City golom Griezmanna iz kaznenog udarca.

Arturo Vidal je doveo Bavarce u vodstvo u 25. minuti nakon ubačaja iz kornera. Isti je igrač u sudačkoj nadoknadi mogao zabiti i drugi pogodak, no promašio je kazneni udarac. Točnije, prebacio je vrata. Kazna je stigla u 48. minuti kada je Cristiano Ronaldo zabio za 1-1.

Novi problemi za Bayern stigli su u 61. minuti kada je 'pocrvenio Javi Martinez. Španjolac je u razmaku od četiri minute zaradio dva žuta kartona, oba zbog prekršaja nad Ronaldom. Potpuni preokret dogodio se u 77. kada je Ronaldo zabio svoju drugi gol na utakmici, te stoti u europskim natjecanjima.

Luka Modrić je igrao do 90. minute kada je umjesto njega u igru ušao Mateo Kovačić.

Uzvratni susret je 18. travnja u Madridu.