Nevjerojatna pobjeda hrvatskih rukometaša nad Poljskom s 14 golova razlike, kojom su izborili polufinale Europskog prvenstva, šokirala je cijeli rukometni svijet.

Pod naslovom 'Ludi Hrvati utišali Poljsku' Handball Planet piše: U Krakowu se dogodilo nešto što nitko nije očekivao, Hrvatska je trebala pobjedu s 11 razlike, ali igrači Željka Babića pobijedili su s čak 14 golova viška, pa su zgrabili kartu za polufinale izguravši Poljsku i Francusku. Utakmica kakva se viđa jednom u desetljeću sjajan je završetak grupne faze prvenstva.

Beogradski B92 piše: Rukometaši Hrvatske plasirali su se polufinale Europskog prvenstva magičnom pobjedom nad domaćinom Poljskom, te dodaje: Hrvati su odigrali nestvaran meč u Krakovu i deklasirali Poljsku rezultatom 37:23, čime su osigurali drugo mjesto u grupi 1, prenosi HRT.

Hrvatska pregazila Poljake, piše portal slovenske nacionalne televizije, pa ddoaje: Nemoguća utakmica, jedna od najspektakularnijih u povijesti rukometa.

Hrvatska će 29. siječnja igrati polufinale u Krakowu sa Španjolskom, dok se u drugom polufinalu sastaju Njemačka i Norveška.