• Čović razgovarao sa izaslanstvom OO HDZ BiH Prozor-Rama
  • Čović razgovarao sa izaslanstvom OO HDZ BiH Prozor-Rama
Predsjednik HDZ BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović sastao se danas u Domu HDZ BiH u Mostaru sa izaslanstvom OO HDZ BiH Prozor-Rama, koje je predvodio predsjednik Drago Tule.

Izaslanstvo OO HDZ BiH Prozor-Rama upoznalo je predsjednika Čovića s trenutnom gospodarskom i političkom situacijom u općini, te važnim pitanjima koji su vazani za ovu općinu i njene stanovnike.

Na sastanku je bilo riječi o aktualnoj političkoj situaciji u općini Prozor/Rama, radu OV Prozor-Rama, te aktivnostima i planovima OO HDZ BiH Prozor-Rama u dosadašnjem i budućem razdoblju.

Predsjednik Čović je kazao kako je vidljiv i zapažen rad Općinskog odbora Prozor/Rama, posebno na prošlogodišnjim izborima. Sastanak je organiziran kako bi se sagledali svi problemi i pokušalo se naći njihovo rješenje.

Danas je dogovoren i idući sastanak, na kojem će uz OO HDZ BiH Prozor-Rama biti nazočni predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH HNŽ, predsjednik Vlade HNŽ te direktori javnih poduzeća. Sastanak bi se trebao održati do kraja ovog mjeseca u Rami.