Predsjednik HDZ-a dr. sc. Dragan Čović  prisustvovao je danas radnom sastanku HDZ-a u Rami, a na kojem je zajedno sa Ilijom Petrovićem, kandidatom HDZ-a za načelnika provjerio kako teku pripreme za skorašnje lokalne izbore. Uz predsjednika Čovića, posjeti Općinskom odboru HDZ-a BiH Rama nazočio je i Stjepan Bošković, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije.

Narod Prozora i Rame zaslužuje javnu vlast koja svoj rad neće temeljiti na malverzacija.– kazao je dr. sc. Dragan Čović te napomenuo:  

- Programska načela koja je danas predstavio naš kandidat Ilija Petrović kao i plan aktivnosti za naredno razdoblje još jedan su dokaz da imamo kandidata, listu i program koji će vratiti povjerenje naroda u javnu vlast. HDZ Rame i naši kandidati mogu računati na Svu pomoć koja će biti potrebna tijekom ove kampanje.

- Posljednjih 12 godina sadašnje javne vlasti obilježilo je nerazumijevanje potreba naroda, nedostatak konkretnih projekata i trošenje javnog novca koji nije bio usmjeren na narod ovog kraja. To vrijeme je gotovo. – kazao je Ilija Petrović te nastavio kako je došlo vrijeme kada će javna vlast konačno postati servis i pomoć narodu ovoga kraja.

- Vrijeme je da se Rama probudi. Vrijeme je da konkretnim projektima i konkretnim ulaganjima javna vlast počne pomagati svoj narod. Naša zadaća je biti pomoć i oslonac mladima, poduzetnicima, mladim obiteljima i svima koji žele razvoj Ramske općine.

OO HDZ BiH Rama