U nedjelju je u Bugojnu opljačkan Tržni centar Bingo. Slučaj je prijavljen oko 19 sati Policijskoj postaji Bugojno, a pljačkaši su odnijeli neutvrđenu količinu novca.

Četiri nepoznate osobe uz prijetnju automatskim puškama opljačkale su u nedjelju navečer nepoznat iznos novca iz tržnog centra 'Bingo' u Bugojnu, rečeno je u Ministarstvu unutarnjih poslova Srednjobosanske županije. Iz MUP-a navode da su pljačkaši nakon razbojništva automobilom pobjegli u nepoznatom smjeru.

Oružana pljačka prijavljena je policiji oko 19 sati kada se završava radni dan u ovom tržnom centru, prenose mediji.

“Provalnici su bili maskirani i naoružani sa puškama gdje su izvršili oružanu pljačku. Otuđen je nepoznat iznos novca. Policija je na terenu i radi očevid. Pojačane su kontrole na izlazima iz grada te se radi na pronalasku pljačkaša. Na svu sreću nema ozlijeđenih”, potvrdio je za portal Bugojno-danas.info operativni dežurni MUP-a Srednjobosanske županije. U bugojanskom naselju Goruša, udaljenom oko pet kilometara od opljačkanog 'Binga', odmah nakon pljačke zapaljen je stariji Audi karavan, a policija će utvrditi radi li se o vozilu koje je korišteno u navedenom razbojništvu. Također, navedeno je da su razbojnici bili odjeveni u uniforme SIPA-e.

Bljesak.info