Jutros oko 7 sati u mjestu Brnaze, naselja u sastavu Sinja, dogodila se prometna nesreća, javlja policija, u kojoj su poginule četiri osobe. Policija je potvrdila kako je osobno vozilo sletjelo s ceste i zabilo se u zid.

- U vozilu se nalazilo više osoba. Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći. Prema prvim informacijama poginule osobe su najvjerojatnije migranti - objavila je policija

U automobilu je bilo ukupno devet osoba

Policija je objavila dodatne detalje nesreće. U automobilu je bilo devet osoba.

"U odnosu na tešku prometnu nesreću koja se jutros oko 7 sati dogodila na području Brnaza utvrđeno je da se u vozilu nalazilo ukupno devet osoba. O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo koje će rukovoditi očevidom", objavila je policija.

Pet osoba u bolnicama, teško su ozlijeđene

Za sada je pet osoba je prevezeno u KBC Split. Dvije su već u bolnici, a tri upravo prevoze. Radi se o migrantima i kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, u pitanju su teške tjelesne ozljede. Na terenu su kola Hitne pomoći iz Sinja, Trilja, Solina, Splita.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da je među poginulima i jedno dijete.