Poljoprivrednik Liu Yongvey, iz istočne kineske provincije Jiangsu, bio je najblaže rečeno iznenađen kada su liječnici nakon pregleda rekli da mu nedostaje bubreg, prenosi agencija Anadolija.

Kako piše kineski dnevnik South China Morning Post, Liu je pošle godine doživio prometnu nesreću nakon koje je hitno operiran.

Liu je nakon operacije otišao do druge bolnice u provinciji Anhui, radi kontrole. No, tada je bio iznenađen kada su mu liječnici rekli da u njegovom tijelu nedostaje jedan bubreg.

Kako bi bio siguran u ove navode, Liu je obavio liječnički pregled u još nekoliko bolnica, no "bubrega i dalje nije bio".

Nakon toga, Liu je otišao uputio u bolnicu u kojoj je operiran, te je doktorima ispričao svoj slučaj. Liječnici ove bolnice kazali su mu kako je bubreg "sam od sebe nestao".

U izvještaju ove bolnice navodi se kako je tijekom operacije, koja je obavljena radi vraćanja organa na svoje mjesto, bubreg izvađen. Nakon što je ustanovljeno da nije oštećen, vraćen je na svoje mjesto. Isto tvrdi i liječnik koji je operirao Liua.

Kako bio vratio vlastiti bubreg Liu se nakon toga obratio policiji, a u vezi sa njegovim slučajem pokrenuta je istraga.